петък, 14 юни 2013 г.

Парамов: Станишев е уплашен, той е вече жертва на олигарсите!!!

Парамов: Станишев е уплашен, той е вече жертва на олигарсите!!!

Партията му загива, изборът на Пеевски ще ги закопае 

Назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС е твърде показателно за това, че вместо да се направи широк национален кабинет на единомислието и да се сложи ново начало за развитието на България, новите управляващи възстановиха паритета на тройната коалиция с цялата си зависимост по веригата. Това обаче обърка схемата на Сергей Станишев за друг тип управление и това започва да го притеснява твърде много. Това заяви за Faktor.bg. лидерът на една от социалдемократическите партии Кольо Парамов.
Според него за последните 13 години Станишев за първи път е уплашен за перспективата на неговата партия. Фактът, че той започва да говори с тежки нотки пред парламентарната група в НС показва, че е осъзнал безпътицата, пред която е изправена столетницата, заради  липсата на идея, солидарност, а още по-малко на социалдемократически принципи, които се проповядват в Германия. 
Партията на Станишев днес е изправена пред оцеляването чрез партийния мундир на партийни хардлайнери, които четири години след тройната коалиция бяха в мат. Той осъзнава твърде бързо тази политическа пародия, която сам е сътворил и вече панически започва да търси резервен ход, коментира Парамов. 
“Тепърва Станишев ще разбере какво значи реживковизация, за която му говоря от 8 години насам. Тепърва ще осъзнае, че вторият и третият обръч на червените олигарси са го вкопчили яко и той, вместо да е ръководител на БСП, ще се превърне в един обикновен говорител, но без да има детайлната и медийната помощ да стори това. Разните Стойчев, Райчев, Кольо Колев, Асланов и още неколцина плямпала вече избягаха и сега чакат само проектите – чакат само парите. А държавата чака Станишев”, казва още Парамов.
По думите му Сергей Станишев вече е сам, той се оглежда наоколо – но няма никой. 
Представяте ли си – лидерът на ПЕС, възмутен от своето обкръжение, днес ще трябва да угоди на богатите в Изпълнителното Бюро, ще трябва да угоди на втория и третия кръг от олигархията, ще трябва да угоди и на ДПС, и на цялата кохорта блюдолизци. Накрая ще трябва да се изправи пред ЕС като елитен лидер. Представяте ли си след една година да бъде един от двамата първи мъже на Европа. И тогава ще си спомним за Борисов, който Станишев плюе, с когото днес се гаври. Утре обаче ще трябва да го цитира, заради неговата странна прецизност и онова, което доказа – да бъде естествен водач на България, категоричен е Кольо Парамов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар