неделя, 16 юни 2013 г.

Оставка на правителството до победата!!!



ГАВРАТА НА ТЕЗИ ДОЛНИ БЕЗРОДНИЦИ НАДМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ! ХОРА, ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СПИРАМЕ ПРОТЕСТИТЕ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗМЕТЕМ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ ЖИВОТА СИ! НЕ БИВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ НА КОМУНИСТИ, ДЕПЕСАРИ И ДЕСАРИ ПОВЕЧЕ ДА ДИКТУВАТ И НАРЕЖДАТ БЪДЕЩЕТО НИ - АКО СМЕ НАРОД, А НЕ МЪРША, ТРЯБВА ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ДА ИМ ДАДЕМ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТОВА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ ИМ ШАНС. ОТ ТУК НАТАТЪК ОСТАВАТ В АНАЛИТЕ НА ИСТОРИЯТА!


Добре , че тия от БСП-то са психопати, сами си сложиха въжето с тези назначения , крайно време е да ги обесим , ама не само тях! Най-голямата грешка на простия българин е да си върнем централния нападател на бистришките тигри на бял кон !  Кога в България ще се заговори за Лустрация, за смяна на управлението , която видя, че този измислен демократичен метод с 240 хрантутника на по 3 бона минимум не работи, в момента сме най-лошата форма олигарска под фасадата на псевдо демокрация.  Дори Президентска република е много по- добрия вариант или намаляване на НС на 140 човека, на средна работна заплата и свикване само на определени дни , но уви в България е умряла работа! Тук се делим на американофили , русофили, странни типове- фенове на Хитлер, а реално сме управлявани от турци. Спасение Няма,  докато не се вдигнем на една истинска революция, защото историята учи че мирен преход НЯМА, както няма безплатен обяд! Не сме народ, а мърша! Отдавна можеше да сме се оправили , но нямаме волята за това и пет века си седяхме като .. под турско робство , докато на русия не им скимна да си пробват някъде конституцията!

ИЗ АРХИВА НА ПЕЕВСКИ: През 2001 година Делян Пеевски става член на НДСВ, тогавашният министър на транспорта Пламен Петров го назначава за парламентарен секретар и му възлага да оглави борда на "Пристанище Варна" ЕАД - най-голямото пристанище у нас, пост от който по-късно е освободен заради липсата на образователен ценз.  През това време той е студент по право в Югозападния университет „Неофит Рилски“. От май 2005 година Пеевски е следовател в стопански отдел на Столичната следствена служба. Пет месеца по-късно е назначен за заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии в правителството на Сергей Станишев. Там той наблюдава Държавния резерв.  През годините скандалите съпътстват битуването му и в парламента, а и извън него. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация".  В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски, но по-късно, под давлението на ДПС той отново бе върнат в тогавашното министерството на бедствията и авариите, оглавявано от Емел Етем.  В търговските регистри Делян Пеевски не фигурира като съдружник, но майка му Ирена Кръстева е съсобственик на една от най-големите печатници в България - ИПК "Родина" , едноличен собственик на вестниците "Телеграф","Монитор" ,Политика", "Засада", "Борба", "Меридиан мач" и телевизия ББТ.  Ирена Кръстева закупи и дружеството - собственик на ТВ7, и започна да управлява и телевизията. През май 2009 г. в “ТВ Седем” настъпи промяна в едноличния собственик на капитала. Собственик на медията стана австрийски фонд, специално създаден с инвестиционна цел в областта на медиите. Делян Славчев Пеевски управлява общественото мнение, чрез имането си: Вестниците "Телеграф","Монитор" ,Политика", "Шок", "Контра" "Засада", "Борба", "Меридиан мач" ,
Телевизиите Btv, ТВ7, "Уикенд"
Сайтовете Вnews, "Всеки ден", iNews, Econ.bg, Sporta.bg, Jenite.bg, Div.bg, Kulinar.bg, FitWell.bg, Sportuvai.bg, Peika.bg, Sever.bg
Онлайн магазина Get.bg
Това е същото като Цветелина Янева да бъде назначена за шеф на БАН. Въпросът е защо управляващите правят този ход който най-малкото е странен?..
Първа версия: Кръгът Пеевски, Ирен Кръстева, Цветан Василев и някои други вече е по-силен от държавата.  Или поне смята, че е по-силен от държавата и всичко му е позволено.
Втора версия: Една от двете управляващи партии иска да излезе от властта. И смята, че е по-добре да го направи като Бойко Борисов - да подаде оставка като реакция на протестите и да зачака по-добри времена.
Трета версия: Моделът Орешарски вече е изчерпан и най-бързият път към снемането на отговорност е да бъде използван Пеевски като форма на сепуко. Противниците на управляващата коалиция ще се възползват по всякакъв начин от случилото се. Те вече започнаха да демонизират Пеевски. Но забелязвате ли - политиците не смеят да кажат защо Пеевски е демон. Чии човек е той?
Къде се скри лидерът на Атака? Защо го няма в публичното пространство да ръси глупости...
Искрено се надявам този фарс да е началото на края на тази коалиция, която има за цел да до-унищожи жалката ни родина!!

ТОВА СБЪРКАНО ПРАВИТЕЛСТВО, ТРЯБВА ДА ПАДНЕ С НАША ПОМОЩ!!!

1 коментар:

  1. Въпросът е защо управляващите правят този ход който най-малкото е странен?..-за да искат бързо решение от КС, че Пеевски не може повече да е народен представител.По този начин осигуряват отрицателно решение на искането за касиране на изборите.Жертват Пеевски.

    ОтговорИзтриване