неделя, 19 май 2013 г.

ПЪРВИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ КЪМ „ГЕРБ” КАК ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ КРОКОДИЛИТЕ КАТО НОВО РЕГИСТРИРАНА ПАРТИЯ

 

ПЪРВИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ  КЪМ „ГЕРБ” КАК ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ КРОКОДИЛИТЕ  КАТО  НОВО  РЕГИСТРИРАНА  ПАРТИЯ

ГЕРБ (абревиатура от Граждани за европейско развитие на България) е десноцентристка консервативна политическа партия в България.
Тя е основана на 3 декември 2006 година по инициатива на тогавашния кмет на София Бойко Борисов на основата на създаденото по-рано през същата година гражданско обединение с Граждани за европейско развитие на България.

На първата си изява по телевизията  на 4.12.2006г. за  ПП "ГЕРБ" в директен разговор  с Бойко Борисов в сутрешния блок по „НОВА ТВ” при Г. Коритаров, му казах че партията ще има бъдеще  ако махне зад гърба си мутрите, акулите, крокодилите и октоподите. Също посочени бяха от мене и мутрите, които бяха известни на Бойко. Акулите, които му изброих по именно бяха:  на Лечков приближените фирми, както и фирмата "ЕТ Даяна"-Коста-"звяра", на която ЛЕЧКОВ и подари изрязаните тополи от коритата на реките, минаващи през града и ги предостави за лично забогатяване на сиромашките му фирми. Никой не ми  повярва  тогава, но си имах разправия в полицията заради тях, дори  искаха да ме бият заради това, че предсказвам скритите мутри в „ГЕРБ” за увеличението им  в Сливен. Борисов, освен че те са законно внедрени от  човек от Държавна сигурност, който да ги подкрепя в областната управа, вземат пари от отпуснатите държавни пари, с помощта на хората от ДС, на които им се заплаща дебело. Разберете че "ГЕРБ" има пръст с „Крокодилите”и изброените фирми, ако тях ги нямаше, щяха до сега да се вслушат в думите ми и България нямаше да е на това положение, а не трета година мутрите да ме плашат с полицията и прокуратурата и „ГЕРБ” ДА ГИ ПРИКРИВА!!!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар