събота, 2 март 2013 г.

Кой иска да унищожи Българите!!!

Помислете върху тези зависимости:
Ето това е истината за организацията “Сила” на Алексей Петров и Станишев.
Истинското име на Алексей Петров всъщност е Асан Ибримов Омеров. Роден е в тетевенското село Градежница, където повечето жители са българомохамедани. През 1970 г. помашката фамилия на Трактора е принудена да се прекръсти. Така таткото на доцент Петров от Ибрим става Илия”, пише в. „Уикенд”. …



Тази информация е свободно достъпна в Интернет. Просто трябва да се събере и анализира. След това да се направят изводите. Лъсва заговорът и силите, които са го реализирали: БСП, медиите на Прокопиев, Алексей Петров чрез политическите бригадири от Сила и Нова Сила с помощта на анархо-комунистите от Българска левица и клуба на русофилите. Прибавете към това и 200-300 дрогирани ултраси, още стотина луди и готово. Тези типове върнаха България 15 години назад.


Все по-ясна става конфигурацията, организирала метежа срещу правителството на ГЕРБ, Руската пета колона, БСП и структури на ултралевите от Българска левица, заедно с бандитите на Трактора Алексей Петров от Сила. Вижте също какви хора провокираха безредиците в България! Ето една от емблематичните фигури – Ангел Славчев .

 

Ангел Славчев- ултра ляв тартор на метежа: член на партия “Българската левица”, шеф на младежката структура на русофилите, борец за легализация на дрогата в България. Той е съратник на БСП. Последното хвърля светлина и върху един от източниците за финансиране на метежите. Следите водят към Москва. Същия беше и организатор на протестите срещу шистовия газ. Егати руската подлога! Българите трябва да знаят КОИ са хората свалили Бойко! Тази работа обаче ще е много трудна, защото идват избори!!!



Пак ще са партии, но ще ги маскираме като „граждански движения”. А кой мислите ще ги оглави? Как кой? Че нали протестите от началото на 2013 г. родиха новите лидери? Те ще са! И ще им вярвате!


За Ангел Славчев  - "Че" - изявен ляв активист, кандидат за депутат от "Българска лява коалиция" в 2009 г. и на местните избори в 2011г., от 14 декември 2012 национален координатор на младежкия клуб на движение "Русофили", участник във фондация "Бузлуджа",  организатор на контрамитинги срещу демонтирането на паметника на съветската армия в София, активизира групичката мутри “Сила” до декември 2012 активен член на партия "Българската левица", застъпник за легализирането на леките наркотици, съдружник в компютърна фирма ръководещ 30 служители;


Петър Курдов от тарторите на метежа в Пловдив: съратник на Алексей Петров Трактора. Фактът, че обикалял по кръгли маси, а физиономията му гледала от страниците на национални вестници, дълбоко притеснява голяма част от протестиращите. “Не искаме по никакъв начин да бъдем свързвани с Курдов и ментора му Алексей Петров.”

Янко Петров  е другия координатор на протестите , също е оглеждан от червените режисьори, но засега не му е отправено конкретно предложение. 31-годишният Петров е зам.-председател на "СИЛА", която се свързва с името на Алексей Петров. Янко Петров е служител на "Чипита България" и упорито избягва медийни изяви. Завършил е мениджмънт по туризъм. За него може да се каже, че е професионален протестиращ. Известен е още от първите бунтове, които тръгнаха срещу високите цени на горивата и мобилните оператори.

Иван Петров през 2011 г. се кандидатира за кмет на Варна. Неговата кандидатура е била издигната от Българска национално-радикална партия. Какво разбира Иван Петров от управление, бюджет или менажиране? Според мен миналото му на футболист не му дава право да има самочувствието, че е постигнал висотата да съветва президента. Кой го изпрати като представител на Варна? Това е поредният удар! Колкото по- неграмотен си, толкова по- изгоден за управляващата вихрушка. За да бъдеш лидер на граждански протести се изисква и завършено образование -ОКС- бакалавър, магистър да е запознат поне малко със някой отрасъл на промишлеността, икономика , право.До кога ще си избираме подобни необразовани и нагли лидери да ни насаждат своите необосновани разбирания по теми за който се вълнуват хората в сегашния момент!

Този Иван Петров колко книги е прочел? Какво е завършил? Сигурно някое СПТУ или ПУЦ преди 1989 г. Те футболистите тогава ги водеха на заплата към някои соц-завод, МВР или армията. Прочел ли е конституцията + поне още 10 основни закона? Много се съмнявам, че го е направил. Аман от такива лидери! Да управляваш само в викове и лозунги не става. Трябва и малко акъл. Най-накрая трябва и милионната армия пенсионери да се замисли, че гласувайки за комунисти и темподобни човекоиди, до никъде няма да я докарат. Все така безпарични ще си останат. За мангалите няма да отварям въпрос. Те са неуправляеми, лошото е че се множат като мишки и след 20 г. ще бъдат повече от нас. Тогава и страната ни от България ще се прекръсти на Цигания. Мислете добре, преди да си пуснете бюлетината на следващите избори!
Ти знаеш ли колко му е дълго криминалното досие на този "човечец" ???? Този крадец на дънки и часовници му спряха състезателните права, а сега се прави на репресиран крадец! Тоя си е затворник , а не представител. Той ще е поредният крадлив боклук в парламента. Нагъл, глупав, без грам себеуважение, без никакви принципи, без никакъв морал, неграмотен... Бай Ганьо в най-лошия смисъл. Дори и по карикатура си прилича. Иван Петров, дето има да дава пари на половината Варна ли? Горкия, затънал е в дългове. НАРОДЕ, осъзнайте се и неграмотните изгонете от Варна !!!!!!!!!!!!!!! Варналии скандираха срещу него: Колко пари взе от Гуцанов (шефа на БСП-Варна), Върни парите на Гуцанов и Мафия, съобщи Морето.нет. Другият освиркан бе Кънчо Бонев, който още с влизането си се нареди на трибуната.
Иван Петров и Тони Главата са нещатни служители на ТИМ - Варненската Афера.бг, която разкрива как правителството на Борисов е свалено от ТИМ, по искане на Плевнелиев -- “Политиците ни са изцяло зависими от чуждите посолства у нас, които като скръцнат със зъби, политиците веднага лягат на килимчмето”, смята енергетикът. “Кръгът като Дянков, Трайчо Трайков – това е един клъстър от момчета, които искат да се харесат на западната корпоративна практика”, заключи Гамизов.

Кристиян Коев - Златната флейта. Кой е той? Син на Росица Иванова - жена от близкия приятелски кръг на Тодор Живков, омъжена за кубинец, бивш адютант на Че Гевара. Пастрокът поръчва флейта от чисто, 14-каратово злато да бъде изработена от японска фирма, за да задоволи капризите на малкия Кристиянчо... Кристиянчо си тъне в лукс на Ботуша и изведнъж се появява на протестите, загрижен за сметките на бедните... Дошъл съм в България да живея свободно, иначе живея в Италия, каза пред БГНЕС Коев по време на ареста му. Докато Коев бил извън България, му се натрупали огромни сметки, затова е излязъл на протест.



Милена Ядкова - координаторка на протестите в Благоевград. Завършила теология. Има фирма за консултации в енергетиката, занимава се със зелена енергия, регистрация на фирми, преводи, легализация.
Режисьорът Зорец - БСП - прави нов синдикат!

Истинското име на Алексей Петров всъщност е Асан Ибримов Омеров. Роден е в тетевенското село Градежница, където повечето жители са българомохамедани. През 1970 г. помашката фамилия на Трактора е принудена да се прекръсти. Така таткото на доцент Петров от Ибрим става Илия”, пише в. „Уикенд”. …
Колкото пъти пуснат Асан Омеров-трактора от ареста , толкова пъти се активизира групичката мутри “Сила”. Организация под контрола на БСП и финансирана от Трактора. Дори името на групата мутри облечена в уж гражданско сдружение е измислено от него. Там където има насилие и принуда се появява и Сила…. Много прозрачни , но явно ефективни методи на манипулиране на хората, дори с риска самите БСП да позагубят някой лев, защото енергийния бизнес и свързаните с тях е-ре-пе-та се отчитат редовно на БСП . По важната цел от парите в момента е властта!

Тази игра вече е играна, още през1990 г. Тогава в Кърджали, таксиметровите шофьори протестираха срещу решението за връщане на имената на турците, вдигнати от "бивш" офицер от ДС, към който по късно се включиха кариеристи, и всякакъв боклук. Създаде се ОКЗНИ, по късно ОПТ, Тогава се включи Георги Първанов, и нещата станаха ясни.


Националният протест, организиран по отношение високите цени на тока, на 17.02.2013год. в гр. Сливен се превърна в една истинска таралежова битка! 21-годишния търновец Симон Милков е организатор на протестите в Сливен.Той е идвал в града и се е срещнал с Женя Колева - една от ( „СИЛА” –та на загубилите протести в Сливен ) организаторка на протестите, която го помолила да й помогне, но никой от нас гражданите на Сливен не знае за нейната таралежова „СИЛА”, чрез която иска да стане медийна звезда. Събрала е таралежова дружина да размахват своята „СИЛА” в Сливен, без знание на гражданите. Събрали се от кол и въже партии, но аз ще ви разкрия техните лица!




Арестуваният активист на "Сила" ни псуваше

Симон Милков -Бързо производство за хулиганство е образувано срещу 20- годишния , съобщиха от Областната дирекция на МВР във В. Търново. Председателят на Гражданско движение СИЛА в старата столица е задържан за 24 часа, заедно със съратника си Деян Михайлов, след вчерашния протест срещу високите цени на горивата.
От полицията информират, че Милков е нарушил грубо обществения ред, като многократно е пресичал пешеходна пътека във В. Търново и е спрял движението по главен път София- Варна за около пет минути, без да има разрешение за това. Милков, който е криминално проявен и осъждан за хулиганство, е отправял и нецензурни думи срещу служителите на реда, информират още от Областната дирекция.
"Г-н Милков е бил "принуден да подпише декларация, че няма да протестира и да организира протестни мероприятия на територията на гр. Велико Търново, с което са нарушени гражданските му права!"
 "В петък служители на дирекцията са разговаряли със Симон Милков на работното му място и му е съставен предупредителен протокол, да не организира протестни действия, за които няма издадено разрешение. Той го е подписал. В случай, че не е съгласен с протокола може до го обжалва пред съда", коментира говорителят на ОД на МВР във В. Търново- Марияна Христова. 
Според полицията от СИЛА не са искали е не са получили разрешение от Община В. Търново за протестните действия.
 

41 коментара:

  1. И НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ,КОИТО НЕ ВЯРВАМЕ НА НИКОЙ,НАКЪДЕ ДА ВЪРВИМ,КЪМ ,,СИЛА,,,,ТИМ,,БСП,,ГЕРБ,,ДПС,,КУНЕВА,,ИЛИ САМИ ДА СИ СЛОЖИМ ПРИМКАТА,СЛЕД ИЗНЕСЕНИТЕ ФАКТИ, НАКЪДЕ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преди да си сложите примката, ще Ви кажа да се запознаете с лицата който искат да станат следващите играчи на гърба на българина. Тези които искат ва влязат във властта и от там да са следващите крадци, сега всичко зависи от Нас!!!

      Изтриване
    2. Бива ли по този тъп начин да очерняте хората? Шистов газ и веднага Русия,12 000 бяха на протестите и всичките купени сигурно, тази информация е типично като от БТВ, а че Лукойл 75% е холансдка фирма не се казва. За Янко бил професионално протестиращ, що за тъпня, има много хора, които са били на всички протести, което според вас са платени. Друг пък бил хулиган, че бил задържан от МВР на протест, това пък е един от най-тъпите доводи, те на протест могат да те задържат за всичко... ТОЛКОВА МНОГО ГЛУПОСТИ Не БЯХ ЧЕЛ.КЪДЕ СА ФАКТИТЕ ВИ, ТОВА СА ГРОЗНИ ПОДМЯТАНИЯ.. НЕ ГИ ЗАЩИТАВАМ, НЯМАМ ВЯРА НА НИКОГО, НО АКО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ПИШАТ СТАТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ, НЯМА ДА ИМА НИТО ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК, ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО... СРАМ ЗА ВАС Jivko Jelev Bachvarov!

      Изтриване
  2. Самите им физиономии говорят какви са тъпи и прости!И е срамно, че безброй лумпени ги следват, че даже и искат такива идиоти да ги управляват!А глупавите журналисти ги развяват всеки ден по студиата - срам,срам,срам!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Журналистите искараха тези лумпели велики, ако погледните в интернета за журналистите ще разберете,че те никога такивакато тях не остават живи. Журналистите които си направиха този пияр рано или късно ще разбирете как си отиват от тази свят, "Господ бави но не забравя такива"

      Изтриване
  3. А, щях да забравя; много мразя платени клакьори, а безплатните- още повече!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Недей забравя, че не съм от тях како Сиике, ако мислите че всичко е пари, Лъжите се!!!

      Изтриване
  4. Като народа са овце, да се оставят на тая пасмина да ги води, а скоро и да ги дои. То овчара гледа овцете за месо, вълна и мляко, не защото е загрижен за тях ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Нищо не пише за Мишо бирата и неговите приятели от кръга ГЕРБ !

    ОтговорИзтриване
  6. Аве, смешници продажни. Останалите стотина хиляди протестиращи какви са? И те ли са нечии платени актьори? Или всички са тоолкова глупави, че се водят от няколко малоумника? Гладни сме, останахме излъгани и от ГЕРБ. И те са продажници. Очаквахме да видим политици, съдии и крупни бизнесмени в съда както се заканваше Бойко. И какво стана? Нито един не видяхме. Във Варна издигнаха най-големия престъпник обслужващ ТИМ, за техен кмет. Вместо да го пъхнат в затвора. Бойко спи в хотелите на тим и пие бира с босовете им на плажа. Нещо което видях със собствените си очи. Не ни правете на луди, копелета платени!

    ОтговорИзтриване
  7. Авторите на този са ЧЕНГЕТА!
    Няма да ви минат ченгеджийските номера! Свикнали сте да пишете анонимни доноси гнусни типове! Напълнихте гащите, а?

    ОтговорИзтриване
  8. интересно,защо никой от Вас коментиращите не застане зад думите с лицето си,а всички сте анонимни!
    всички млади хора ,които протестират за вас са лумпени, а пенсионерите по протестите какви са господа или дами!
    знаете ли какво е да ровите в казаните,знаете ли какво е да стоите на студено,защото нямате пари да си плащате тока,знаете ли какво е детето ви да е болно и да чукате от врата на врата за да се молите за дребни пари за лечение,знаете ли какво е да сте на хиляди километри от семейството си,за да изкарате някое евро,знаете ли какво е да си дадете половината пенсия за лекарства,знаете ли какво е живот на кредит???
    Народа не са овце г-н Анонимен!!!
    Народа е беден!
    Народа му писна да бъде лъган!
    на народа му писна да дава половината си пенсия за лекарства!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вероятно сте на 28, и сигурно се казвате "Мириам"... не е важно дали човек е анонимен, вжно е да не се използват гръмки фрази като вашите,не вярвам - че сте ровили в кофите за боклук, не вярвам, че стоите на студено, не вярвам, че простите пари за лекарства за детето. Но вярвам, че в момента си живеете живота на хиляди км за някое евро. Ако имахте малко акъл и умения различни от тези на продавачка и чистачка, щяхте да изкарате някой лев и в нашата родна страна. Ако всикчи които изкарват еврата си чужбина, вместо да бяха заминали се бяха изтъпанчили пред народното събрание, ако всички гладни пенсионери също бяха отишли там, ако родителите които нямат пари да спасят децата си и техните роднини също бяха отишли на паветата, вместо да обикалят кръчмите с табелка и пликче за монети...
      Само си помислете, всички онези в нужда и недоимък ако не си седяха по домовете да се самосъжаляват а бяха излезли на улицата да си търсят правата... сега нямаше да скачаме срещу цените на тока... защото стандарта ни на живот щеше да е по-добър.

      Изтриване
    2. Ако чукнете на профила ми ще видите как се казвам и къде живея!!
      В момента не стоя на студено (стояла съм да ,увита в одеала и с якето и шапката) ,но в момента бабата на съпруга ми стои така(има над 30 години стаж и е с 200 лв пенсия);в кофите за боклук рови съседката ни,която е на 79!Пари за лекарства просят много хора господине,а примера е за едно момиченце,което се казва Надежда!
      Свекърва ми е с 29 години стаж,взима 170 лв, от които дава 78 за лекарства(а според вас други разходи може и да няма)
      Всичко ,което съм написала го виждам ,господине!
      А колко ми е акъла .....може и да го нямам,може и да го имам....
      Винаги съм си отстоявала исканията и вижданията!Излизала съм на улицата и продължавам да излизам!
      А вие,господин Анонимен!
      И май сте чели коментара ми с едно око!И ако бяхте вникнали в това,което четете,щяхте да разберете кого визирам!
      Статията за мен е пълен боклук!
      Господина ,в чийто блог пиша в момента за толкова години щеше да има доста повече публикации и членове ,ако пишеше нещо стойностно!

      Изтриване
  9. Зад тези анонимните, се крият лица, които не са от моята черга, затова анонимните няма повече да пишат!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Никой ли не разбра, че тези протести НЕ СА, повтарям НЕ СА против герб, а против високите сметки за ток, прераснали след това против всички управници след '89.

    Гласувал съм за посочената партия и пак ще гласувам, но няма да спра да ходя на протестите докато не започнат да си вършат работата както трябва.

    Щом БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРИРАТ от собствената си държава, значи тя не се управлява в правилна посока.

    Г.И. 32г, София

    ОтговорИзтриване
  11. СИЛА беше обяздена от лицето Чавдар Здравков, който поради престъпното си минало е бил вербуван от БОП- а като агент за потушаване на неконтролируеми движения от активисти!!! Целта му е била да канализира и присламчи протестиращите лица към управлението на ГЕРБ, но поради нежеланието им да се консолидират с партията и Борисов в частност му е зададена задача да ги компроментира УШКЕМ съвсем случайно с различни силови лица от контингента или с бивши управници.... Срещите с Алексей Петров са лично инициирани от Чавдар Здравков при пълното несъгласие на СИЛА и са изказвани в обществото пак от него в различни интервюта... Срещи с други партии и формации пак са инициирани от лицето Чавдар Здравков с цел КОМПРОМАТИ !!! Лично той се занимава и с други схеми за възпиране на дейност на различни фирми и организации с една единствена ЦЕЛ - ДА ГИ УНИЩОЖИ!!!! Бил е следствен за Организирана Престъпна Група - ОПГ за разпространение на наркотици на територията на ЦЯЛАТА СТРАНА при СРС-та само с негов глас като доказателства и ОПРАВДАН!!! САМИ СИ ПРЕЦЕНЕТЕ КОЙ ПРЕЦАКА ИНАЧЕ АКТИВНИТЕ ГРАЖДАНИ И КОЙ ИМ СЪЗДАДЕ ИМЕ !!!! ТОЙ Е "ШМЕКЕР" !!!

    ОтговорИзтриване
  12. Напълно естествена публикация от ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  13. Този който е писал тази статия безкрайно заблуден и глупав човечец ххахах. Много ги е яд мутрите сега, че хората не им търпят репресивното, грабителско и неадекватно управление и се опитват с лъжи да измият срама си .... хей герберски лайна ... не мутри, не Алексей, не криминален контингент и не БСП ви славли от власт! Свалихте се сами и хората ви го показаха. Имайте капка достойнство и чест да си признаете грешките и провала!

    ОтговорИзтриване
  14. Подкрепям горният коментар. А защо г-н Бъчваров не представи себе си? Все едно че в неговото семеъство и род няма никой от БКП,БСП,ГЕРБ....Между всички тях има знак= Народа вече не го интересува, кой коя партия е, а има ли капка достойнство изобщо в някой. Бедата е там, че и капка такова в никого няма.Да държавата ще стане Цигания не след 20г,а още по-скоро.А защо в последните 3г не се направи нищо по този въпрос? Може би не знаеха горките...Защото е по-лесно да строим детски градини, нищо че децата са на изчезване. Явно има полза от строежи,а не от деца. Срам, срам.....

    ОтговорИзтриване
  15. Ако ще самият дявол да дойде на власт, важното е Бойко да си отиде завинаги!. Този човек управляваше диктаторски и не се вслушваше във волята на народа. На него дължим подписването на АКТА в Япония, фашисткия закон за тютюнопушенето, и още други малоумщини..!.

    ОтговорИзтриване
  16. ТА КОЯ ПАРТИЯ ГО ПИШЕ ТОВА , ЧЕ НЕ РАЗБРАХ??? https://www.facebook.com/jjelev2 ИЛИ ТОВА Е ЛИЦЕТО КОЕТО НЕ СПИРА ДА ПЛЮВА СЕГА ЩЕ СИ ЗАВЕДЕМ ДЕЛО СРЕЩУ ВАС ГОСПОДИНЕ Jivko Jelev Bachvarov ЗА НЕВЕРНИ ДАННИ И НЕВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗАТОВА ПИШЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЪДА!!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Jivko Jelev Bachvarov , защо първо не разкриете малко за себе си.че сте платен драскач на някой влиятелни хора от града ви Сливен,че имате неосъществени политически мечти? Но вие и още сто години да се мъчите да направите нещо подобно като тези младежи които оплювате,и искрено се надявам да ви потърсят отговорност за това.Четно омръзна ми от идиоти като тебе Jivko Jelev Bachvarov в тази държава,и вземи се скрий някъде мишко.

    ОтговорИзтриване
  18. Jivko Jelev Bachvarov , защо първо не разкриете малко за себе си.че сте платен драскач на някой влиятелни хора от града ви Сливен,че имате неосъществени политически мечти? Но вие и още сто години да се мъчите да направите нещо подобно като тези младежи които оплювате,няма можете и искрено се надявам да ви потърсят отговорност за това.Честно омръзна ми от идиоти като тебе Jivko Jelev Bachvarov в тази държава,и вземи се скрий някъде мишко.

    ОтговорИзтриване
  19. А защо не посочите и заплатите в Европа....? Може би защото определени хора тук получават много над техните.Но така ли е за масовото население...?

    ОтговорИзтриване
  20. Много тъпа статия, злабота и зависта нямат край!

    ОтговорИзтриване
  21. НЕЩАСТНИ ПЕДЕРАСТИ !!! А ВИЕ НА КОГО СЛУГУВАТЕ !?!
    Истината е - 7 000 000 депутати - ПРЯКА ДЕМОКРЛАЦИЯ !!!

    http://vbox7.com/play:7b27967c84&r=emb

    ➲ ВАЖНО !!! КАСАЕ ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН !!! ➲ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ➲ НЕЩО ДА ВИ ЗВУЧИ ПОЗНАТО В СХЕМАТА ?!?! ➲ "...Тъй наречената приватизация. Тя е ключът. Тя е средството, чрез което политиците получават милиарди, за да продадат на безценица всички национални активи..."
    " ..Международният валутен фонд и Световната банка изискват от отделните държави да подписват тайни споразумения, с които правителствата се съгласяват
    - да продават основните си активи;
    - да предприемат икономически стъпки, унищожителни за народите им – става въпрос за средно около 111 (сто и единадесет) изисквания.
    Заплашват ги, че в случай на неизпълнение ще им бъдат отказвани каквито и да било международни заеми.
    А никой не би могъл да оцелее без заеми, независимо дали става въпрос за частно лице, корпорация или страна - без да се заемат някакви суми и да се разполага с някакъв кредит"

    http://padreantonii.blog.bg/history/2013/02/25/.1057557

    ОтговорИзтриване
  22. Хубав пасквил, няма що. Всеки може да си прави каквито иска спекулации, но е добре да се придържа към истината. А тук има откровени фалшификации. Най-простата от тях е, че Алексей Петров се казвал Асан Омеров. досието на Алексей Петров е публично достъпно и е публикувано на практика изцяло. В него изрично е отбелязано (какво да се прави - важно е било за някогашната милиция), че нито той нито родителите му са променяли имената си. Така че, Алексей Петров си е Алексей Петров по рождение. Не че има каквото и да е значение, но фактите са такива. Това, че Волен Сидеров или някой друг размахва подобни съчинения простоговори за доста бедното въображение на съответните лица.

    ОтговорИзтриване
  23. Не е супер-акуратно, но главната идея е вярна.

    ОтговорИзтриване
  24. Най-голямата простотия, която съм чел!

    "Янко Петров - упорито избягва медийни изяви"

    1. В случая се пише "медиини"
    2. Янко е от сутрин до вечер в най-големите ТВ канали. Онази вече бе в предаването Референдум и се представи МНОГО ДОБРЕ!

    ОтговорИзтриване
  25. СПРЕТЕ МАФИЯТА ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЬЛГАРИЯ, ИМА МНОГО КАДЬРНИ ХОРА,НЕ ВСИЧКИ СА БОКЛУЦИ.СИТОТО ТРЯБВА ДА Е ТРОЙНО.ПРАВОСЬДИЕТО ДА ПОЕМЕ СВОИТЕ ФУНКЦИИ И ДА СПРЕ КОРУПЦИЯТА ВЬВ СВОИТЕ РЕДИЦИ

    ОтговорИзтриване
  26. КОЙ БЕШЕ ДОСЕГА В ПАРЛАМЕНТА,МУТРИ И МУТРЕСИ КОИТО ОТ ЛЕГЛОТО СТАНАХА ДЕПУТАТИ.ХОРА БЕС МОРАЛ И СЬВЕСТ,КАЛНИ

    ОтговорИзтриване
  27. тука доста Будистки се постъпва
    оСВЕдомумява а се обществеността ,но се допуска следното : Милков, който е криминално проявен и осъждан за хулиганство, е отправял и нецензурни думи срещу служителите на реда, информират още от Областната дирекция "


    а един явен шеф на мафията в световен мащаб
    една не криминална ,а МЕГА криминална личност като буда ДА упрАвлявя
    който не е криминално проевен а майка на криминалността се приема за даденост ?
    къде е Маги ?

    ОтговорИзтриване
  28. Братле, ти който си писал тая статия - голям смешко си!!! Откровени лъжи и манипулации! Визирам Ангел Славчев и Янко Петров! Само за протокола - понеже познавам много отблизо и двамата "олигарси" :) Дали си успял да вземеш някое левче за изписаните лъжи по техен адрес? Дано да си успял - поне да си помогнеш със сметките за ток, вода и парно... Дерзай! От такива като теб журналистиката и медиите са на това дередже - смешни, жалки и продажни...за няколко гроша!

    ОтговорИзтриване
  29. Те за това е интернета и анонимните никога не са участвали в революциите на никоя държава.
    Те са тези които крадат,клеветят и убиват.Те са паралелната власт, която мъти на човека радоста от живота.Тази държава ще се оправи само със законите на Крум.На крадеца ръката, на лъжеца езика! Иначе къкащите стават все повече и ще се осмърди държавата до колкото е останала и за някои все още е родина.

    ОтговорИзтриване
  30. мнохо бьрзо се организираха комунисти-социалисти.ето кьде е младата БСП .
    ще ги заболят гьрлата да викат и да се амонараняват само и само да сьборят властта.а сега накьде викачи .сега викайте за Станишев и МЕСТАН.И БЬРЗАЙТЕ ДА СИ СЛОЖИТЕ ФЕСОВЕ ЧЕ ДА НЕ ВИ ОБЬРКАТ В НАВАЛИЦАТА.

    ОтговорИзтриване