неделя, 19 май 2013 г.

Лицата на метежа, как БСП създаде “СИЛА”, за да свалят Бойко Борисов и ГЕРБ от власт!

Обръщам се към всички който прочетат това , НЕЗАБАВНО да сигнализират Президента  и Главния Прокурор, защото България потъва!!!


Кой как свали ГЕРБ от власт, лицата зад кадър: Станишев, БСП, създаде “СИЛА” ?!
Вече се знае тясната връзка между СИЛА, БСП и Алексей Петров.  Една статия от вестник „Сега” беше излязла през миналата година,  ни помага да хвърлим поглед върху днешните събития. Все по-ясно става, че в тях е нямало нищо случайно и е имало определена цел.
„Ние се познаваме от автомобилните форуми”, беше разказвал настоящият председател на граждански съюз „СИЛА” Чавдар Здравков. Той е човекът, обявен от някои медии за “наследник на Косьо Самоковеца”. По същия начин в СИЛА се озовава и неговият заместник  – Борислав Райчев от София. Той е на 24 години, труди се в семейна фирма в областта на климатизацията и вентилацията, която заради срива в строителството напоследък не е в цветущо състояние, почти е на изчезване.

В дъното на всичко стоят няколко души – Иван Янушев от Пазарджик, Янко Янков, който е от Монтана, но живее в Атина, Гърция, Ангел Славчев, който е  съратник на БСП. Ръководството на "СИЛА" -  Борислав Райчев, Чавдар Здравков, Симон Милков. Симон Милков е заместник председател на СИЛА в София и председател във Велико Търново. Неговото прикритие са благотворителните концерти, благодарение на които се изхранва и мами невинните хора!
В началото на април спонтанно събралите се в интернет протестиращи учредяват съюз СИЛА – абревиатура на Съюз на интернет любителите на автомобили. Регистрират го официално през май. За почетен председател е избран Янко Янков (с уговорката да оглави движението, като се върне в България), а за действащ – Кирил Димитров. Чавдар Здравков става негов заместник.
Междувременно тръгват и първите слухове – че всичко е готвено много отдавна, още от средата на 2010 г., от определена партия, че Иван Янушев е поставено лице на БСП, че Кирил Димитров е член на младежките структури на БСП.
Появява се и първата финансова подкрепа. Бизнесмен, пожелал анонимност, помага на съюза с отпечатването на флаери, тениски и шапки с логото на организацията. Пламен Балев, един от приватизаторите на шивашкото предприятие “Лиляна Димитрова”, им предоставя безплатно офис и по 500 лв. на месец за издръжката му, които обаче спират след вота през есента.

“През лятото на 2011 г. с нас се свърза Душана Здравкова, за която тогава се говореше, че ще бъде вице на Алексей Петров, ако той се кандидатира за президент. Искаше да ни запознае с хората, протестиращи против проучванията за шистов газ в Нови пазар”, спомнят си Чавдар и Боби. После ръководството на СИЛА беше поканено в София на среща с Алексей Петров в хотел в кв. “Лозенец”. “Той ни плати хотела”, си призна Чавдар Здравков. Първия ден си говорят общи приказки, никакви конкретни предложения няма. Присъства и Михаил Михайлов, бившият говорител на правителството на Иван Костов. Вечерта групата се весели в известно чалга заведение наблизо, а на сутринта, докато още се разбужда, разбира, че част от хората вече са на нова среща с Алексей Петров, за която ръководството не е уведомено. “Появиха се слухове, че някои там са искали пари от него, а дали е било така – не мога да кажа. Факт е обаче, че 5-6 души скриха от останалите 30, че са на такъв обяд”, казва Чавдар Здравков.

Оттогава се знае, че СИЛА е под опеката на Алексей Петров. Малко след това излизат и публикациите, че Чавдар е наследник на Косьо Самоковеца, а двама от ръководителите на структурите в провинцията са педофили. В съюза настава сериозно разцепление. Обявена е нова среща, на която да се реши какво да се прави. Два дни преди нея хората, които са били на въпросния таен обяд с Алексей Петров, пускат оставки по мейла и изобщо не се появяват на събирането. Част от тях после се връщат в съюза с обяснението, че са били подведени. Но останалите се появяват в инициативния комитет за издигането на Алексей Петров за кандидат-президент – Васил Цалта, Евгения Тодорова, Катя Иванова, Нели Чолакова. Подразделението на съюза в Кърджали преди изборите пък изцяло се влива в една от партиите там на битка срещу ДПС на местно ниво.

 

3 коментара:

  1. Люси Манова :Абе стига сте яли тая СИЛА бе? Тя не съществува реално отдавна,още се пише за нея!!! Една от най активните в последната година и нещо бях аз пък не знам да съм имала финансиране или гръб от някого!!!Ей на тия хора не им писна да плюят,даже не знам и за никаква „Свободна книжарница”,явно пак съм пропуснала нещо! Аман от злоба и клюки....

    ОтговорИзтриване
  2. Тази СИЛА за която говорите вече не съществува. Нито формално, нито документално! Хората обвързани с БСП и Алексей, отдавна нямат нищо общо нито с протести, нито с протестиращи. Отцепници от въпросната СИЛА създадоха нови движения - "Силна Икономика Лоялна Алтернатива" и "Граждански Контрол" именно заради онези "личности", които се продадоха за жълти стотинки на партии и хора. Когато пишете такива неща е хубаво да имате достоверна информация,защото има и много неверни и лъжливи данни във въпросната статия ;)

    ОтговорИзтриване
  3. ЕЕЕЕ вие пък толкова ли останахте с надеждата на това БСП и много ли обичате Алексей Петров щом се говори за тази СИЛА. Ами направете вие сметката какво говоритие.Защото знаем,че тези партий крият нещо гнило,ама вие не го разбрахте и си останахте излъгани.Искам президенска република, а не парламентарна република,защото парламента лъже народа и републиката,затова аз предлагам не парламентарни избори а референдум за или против президентска република.Писна ми от парламентарни идиощини и лъжи.

    ОтговорИзтриване