вторник, 22 юли 2014 г.

12 причини да гласуваш за Николай Бареков. От сайта "Клети новини".

Предстоят  предсрочни парламентарни избори. Поради изобилието от достойни патриотични формации не можеш да решиш точно на кого да дадеш своя вот.

    Ето ти 12 причини, които ще те убедят да вземеш правилното решение, а именно – да гласуваш за "партията" на клетия НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, така както се излъга, та го избра за "евродепутат" :
     1. Харесваш политици с прякори
   Прякори като Дудука, Капута, Лайното, Петното, Ментата, Командира, Класната, Тиквата, Нубиеца, Лупи, Сокола и др. са не просто колоритни, те са щипката сол, черешката, която прави българския обществен и политически живот толкова симпатичен и вкусен като мусака от рецептите на бай Данчо, готвача на Тодор Живков, т. е. Тато.
     2. Харесваш успели мъже между 33 и 43 г.
    Ако си мъж, Николай Бареков е това, което ти искаш да станеш. Ако си жена, Бареков е това, което искаш да бъде твоят спътник в живота. Показват го всеки ден по телевизира, има дебел ланец, златен часовник, скъпи ризки, охрана, знае се с всички големи политици и бизнесмени, сам си дарява милиони на партията, вози се с (поне!) два бронирани джипа, пие шампанско по Ривиерата и т. н., и т. н.
   3. Харесваш епилирани, високи и даже тъмнокожи политици.
   Напоследък ти е писнало от джуджето Волен Сидеров, искаш да гледаш по-високи и като цяло по-красиви патриоти като 120-килограмовия истински българин Бареков, определящ себе си като българския Обама и епилиращ лично гърдите си (което стана безпощадно ясно в няколко телевизионни интервюта и чрез няколко папарашки снимки от Ривиерата).
      4. Обичаш да гледаш телевизия
   Първото нещо, което пипаш, когато се събудиш, е дистанционното на телевизора. Няма начин да не гласуваш за Бареков, защото той по цял ден е на тв екрана (твой прозорец към света), винаги говори с плам и блясък и те гледа право в очите, което създава своего рода доверие помежду ви, макар че формално не се познавате. Телевизията е истинската медия, в интернет са само лумпените!
      5. Обичаш да слушаш чалга
    Писнало ти е от сноби и лицемери, които твърдят, че никога не слушат чалга. Чалгата е истинската българска музика, музиката на широките народни маси. Бареков не крие, че обича и олицетворява чалгата в журналистиката и политиката, значи е изцяло твой човек и заслужава гласа ти. Това е своего рода културен избор.
   6. Искаш и ти да свириш на различни дудуци
   Ако Бареков стане президент или поне министър на образованието, положително ще въведе обучение по дудук още в основните училища. Да свириш на дудук е ценно умение, което трябва да се тренира непрекъснато и на всяко работно място, както Бареков е доказал с годините. Иска ти се това ноу-хау да стигне и до теб, а кой, ако не Дудука и как, ако не чрез твоя вот.
    7. Ти си Витко Саръиванов /Иван-и-Андрей /Кошлуков/Карбовски/репортерка с  таланти най-разнообразни
    Ако /когато/ Бареков стане президент, премиер или поне министър на земеделието, еврофондовете ще потекат с още по-висока скорост към телевизията, в която ти честно и почтено изкарваш хляба си и доказваш многобройните си таланти в различни области от бранша.
   8. Ти си Бисер Петното/Йордан Бонев/ къмпингуващ пред президенството
    Разбира се, че ще гласуваш за своя "избраник", защото той те вкара в телевизора (колкото пъти те даваха само по „Господари на ефира“!), в голямата политика и благодарение на него успя да видиш жълтите павета и трамвай. Ако се издигне още повече, освен да ти дава по парче пица на ден, той може да реши да те направи и депутатин.
   9. Ти си Красимир Каракачанов/Ангел Джамбазки/Ангел Славчев–Че/Росен Петров
   Бареков е твоят шанс (отново) да обясняваш, че ще спасиш Отечеството от колонизаторите, сирийците, юдомасоните, американците и македонците, както и да припечелиш (още) някой лев от политиката и от онази възвишена прослойка избиратели, която иска връщане на Народната република, казармата и, разбира се, на Държавна сигурност. Освен това, коалираш ли се с Бареков, коалираш се с най-голямата българска банка, а тя е наистина голяма.
 10. Ти си Ахмед Доган  /Цветан Василев / Моника Йосифова/ Делян Пеевски
     Съединението прави силата! Инвестирал си прекалено много в Бареков, за да не гласуваш за него. Другото няма да е почтено, а ти си почтен/а по своему. Влезе ли Бареков в Парламента, ти оставаш в него (в Парламента) поне още един мандат, а знаеш, че за един мандат още много неща могат да се свършат. И най-накрая нахалните протестиращи ще спрат да питат КОЙ, защото Бареков ще им види сметката – я през ДАНС, я през прокуратурата.
   11. Ти си Нешка Робева /Мирослава Кортенска/ Богомил Бонев/МиленРусков
      Ти си лява интелектуалка, която харесва Ники Бареков по начина, по който десните интелектуалки харесваха Бойко Борисов. Ники е истински мъж, род̀ен журналист и политик, хората му вярват. Макар понякога да прекалява в амбициите си, има хъс и харизма, а това е най-важното в политиката. Свири на дудук както Бойко свири на саксофон или нещо подобно (вж. Иван Кръстев, около 2009 г.).

    12. Ти си член на патриотичната Фейбук група „Клета малка България, или си марка CUKERBERK!
    Ако Бареков не влезе в Парламента, това със сигурност ще бъде краят на кариерата му, (а без своя идол и главен вдъхновител групата KMB, която все повече осмисля живота ти онлайн и офлайн, ще залинее, загние, запростее, ще умре бавно, тъжно и мъчително пред погледа ти и ще докара до сигурен фалит еврейския монополист Марк Цукерберг, за когото се твърди, че има български произход и е кръстен на дядо си Марко ?



ПРИЗИВ ЗА ПОМОЩ: Уважаеми приятели и читатели, надявам се, че статиите ми Ви харесват, тъй като са свързани със заобикалящият ни свят и показват как да се преборим срещу несправедливостите.  Блогът ми разчита на Вашата подкрепа.   Поради нефинансовото ми състояние съм възпрепятстван да продължавам да водя своите битки спрямо имотните ми измами, корупцията в съдебната система и несправедливостите в нашата държава- България!

Това е ДАРИТЕЛСКАТА  банкова сметка в „ ЦКБ”- клон Сливен

- BG88 CECB 9790 10C0 6029 00 Живко Желев Бъчваров
GSM: 0887027608



Или чрез PayPal: 

Няма коментари:

Публикуване на коментар