неделя, 5 януари 2014 г.

ГЕРБ няма да падне на колене на ДПС, БПС и АТАКА

„ГЕРБ няма да падне на колене“ на ДПС, БПС и АТАКА


ИСТИНАТА ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС. Тя е такава, каквато никой не желае повече от 23 години да КАЖЕ. ПРОЯВЕНА БЕ ЖЕСТОКОСТ, УНИЖЕНИЕ, ПОТЪПКВАНЕ НА ЧОВЕШКИ И ГРАЖДАНСКИ ПРАВА НА ГРАЖДАНИ НА ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КАТО КЪМ ТЕЗИ ГРАЖДАНИ БЕШЕ ПРИЛОЖЕН ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ. НЕ ПРАВЕТЕ ПРИБЪРЗАНИ КОМЕНТАРИ, ПРИЯТЕЛИ, А ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА, КОЕТО ЩЕ НАПИША. ТОВА Е СТО ПРОЦЕНТОВАТА ИСТИНА, РАЗКАЗАНА ВИ ОТ ЧОВЕК УЧАСТВАЛ ЛИЧНО В СЪБИТИЯТА ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1989 ГОДИНА. ТЕ БЯХА ЛЪГАНИ И МАМЕНИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 24 ГОДИНИ. СЕГА ПАК ЩЕ ИСКАТ ОТ ТЯХ ДА ДАДАТ СВОЯ ГЛАС В ПОДКРЕПА НА  БПС И ДПС НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ДОГОДИНА.

"Станишев се извини за възродителния процес на турците, Местан го прегърна." Ами те си ходят отдавна заедно...Като се обичат -да се вземат. Да ни спестят тези педерастки изпълнения.Е и ако сега се чудите на кой ни продаде СерГей, вече ви е ясно. Защо толкова години БСП беше на власт и не направи нищо? Защото не й пукаше за хората. Защо се активираха сега? Защото им припари под задника. Защо БКП/БСП създаде ДПС? Видя се защо, за да се задържи във властта на всяка цена, била тя и за сметка на бъдещето на България... А ДПС извиниха ли се когато взривяваха бомби и убиваха невинни хора? Кой е убиец на българи и кой му е другарче -- БСП+ДПС= ГЕНОЦИД!
Таткото на Сергей Дмитриевич навремето бе един от идеолозите на така наречения възродителен процес. И едва днес, след повече от 25 годинки  Сергейчо седна да целува задника на Местан и ДеПеСето, затова че докара няколко влака и автобуса с цигани в подкрепа на правителството им?


Поне едно ми става ясно от този прословут митинг в подкрепа на мизерниците от БСП, ДПС и гъзолизачите им от "Атака".  Дългогодишния секретар на ЦК на БКП по международните въпроси Димитър Яков Станишев
Димитър Станишев — бивш секретар на Ц К на Б К П , отговарящ за международните връзки на БКП, и на професор Дина Станишева, от Факултета по славянски филологии на Софийския университет. Има по-голям брат,  роден през 1952 г. — архитект Георгий Станишев
Неведоми са пътищата на комунистическата номенклатура в България. На днешната злокобна и трагична за българската държава и нация дата 10януари  реших, че е добре да опиша един напълно неизвестен факт около днешния лидер на БСП Сергей Станишев и социолога Юрий Асланов.

Факт, който дава храна за размисъл има ли българската политика двойно дъно и системата на вземане на решенията повлияна ли е от силно непрозрачни зависимости и връзки. Двама души, които по времето на комунистическата диктатура са си живели живота като част от номенклатурата, а след падането й – още повече. Докато Сергей Станиишев беше премиер на България по време на предишната тройна коалиция, необичайно и необяснимо голямо влияние върху него имаше Юрий Асланов. Това влияние винаги ми е било подозрително, докато в документи на РУ-ГЩ /комунистическото военно разузнаване/ преди няколко месеца не открих част от обяснението – тези двамата, моля Ви се, били братя! Да, да, точно така. Не по кръв, а по закон. Според строго секретен документ на РУ-ГЩ от 3 май 1988 г., подписан от  зам.-нач. на Разузнавателното управление на Генералния щаб полк. Нинов „…беше установено, че „Виктор“ /това е псевдонимът на Юрий Асланов,  като СС на РУ-ГЩ, бел. моя/ е осиновен син на др. Д. Станишев, което дотогава не беше отразено в делото..“
/Архив на Комисията по досиетата, ЛД – 19928,  лично дело на Юрий Леонов Асланов, „Предложение за изоставяне на сътрудника „Виктор“/.
За предателската промосковска политика на бащата на Сергей Станишев едва ли е нужно да навлизам отново в подробности. Като секретар на отдел „Международен“ на ЦК на БКП Димитър Станишев е бил директно подчинен на съответния аналогичен отдел в ЦК на КПСС и на практика е бил съветски колониален служител   в България. Факт. Само това е достатъчно, за да се даде еднозначна оценка на дейността му и тя не може да е различна от пълно осъждане.  При този произход чудно ли е, че неговият син Сергей Станишев направи такава кариера и в „демократична“ България.  Пак ще го кажа – все повече се убеждавам,  че част от българите май не стават за нищо друго освен за лош пример. С което съсипват  каквато и да е възможност останалите да си направят живота нормален. Навремето Димитър Станишев чрез московските си връзки е удрял по едно рамо на доста политици извън България, сред които е и бившият германски премиер Герхард Шрьодер – тогава млад и многообещаващ  западногермански политик. Историята е дълга,  не е тема и затова няма да влизам в дълбочина, но Шрьодер запомнил фамилията Станишев. И когато Първанов се готвеше да атакува президентското място през 2001, на него при една от срещите с Шрьодер,  които Меглена Плугчиева му организираше му е подсказано, че негов наследник трябва да бъде Сергей Станишев. Както и да е, Шрьодер очевидно е много слаб кадаровик. Шегувам  се,  едва ли някой си мисли, че подобни кадрови въпроси имат случаен характер. Сергей Станишев стана председател на БСП, после премиер, после президент на ПЕС и няма никакво намерение да освободи терена от присъствието си.  Мисля, че ако има единица за инат, то тя трябва да има единица за инат, то тя трябва да се нарече на него – такова запъване рядко се среща. Покрай него цяла плеяда хрантутница са се вкопчили във „фабриката за луксозни съдби“,  каквато се оказа българската политика и съпътстващите я прислужнически дейности.

  



 Меглена Плугчиева тя беше във Висшия съвет на БСП, заместник-земеделски министър от квотата на ДПС, посланик в Берлин на НДСВ и БСП. Вицепремиерка на Станишев и при нея спряха еврофондовете

Няма коментари:

Публикуване на коментар