вторник, 14 януари 2014 г.

Вирусът "Сидеров"

Вирусът "Сидеров" е грешка в системата! 

Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество.


Прокурорът Цацаров трябва да премахне този вирус който върлува в България. Този  Вирус нахлува всяка сутрин в главите ни, докато си пием кафето. Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Зависимостта на БСП и ДПС от „Атака“ е въпрос на проста аритметика - двете партии имат общо 120 депутати (на практика 119, защото Делян Пеевски не ходи на работа). За да бъде подкрепено правителството, те имаха нужда от 121 гласа. Получиха ги. За да приемат каквото и да е решение в парламента, те имат нужда от кворум - т.е. 121 регистрирани депутати. Получават го. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров не се е ползва с имунитет по време на предизвикания от него скандал. "Политиците са стадо грухтящи прасета и безчувствени топки лой", каза „Вирусът” Сидеров при първото си изказване от трибуната на парламента през лятото на 2005 година. Тогава останалите депутати бяха втрещени, защото до онзи момент никой не си беше позволявал да им говори така. Днес обаче подобна реплика не би направила впечатление, защото грубостта и агресията станаха част от пейзажа на БСП и ДПС.Прокурорът Цацаров трябва да премахне този вирус който върлува в България!

 Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество

За осем години и половина в българския парламент „Вирусът” на "Атака" Болен Сидеров попадна в Народното събрание със своите  заразителни "подвизи".

1 -Предвождан от него група нападна молещи се мюсюлмани пред софийската джамия Баня баши

2 - Самият Вирус нарече известна актриса "проститутка"

3 -  Изкърти бравата на вратата на Министерския съвет

4 -  Крещя на президента и провали заседание на Съвета по национална сигурност

5 –Вирусът се  появи с полицейска палка в сградата на парламента

6 - Вирусът се разхожда се въоръжен по улиците в София

7 – Вирусът с преследва и заплашва всеки несимпатичен му журналист

8 – Вирусът с заразените му депутатите нахлуха и в трите национални телевизии 

9 –В компанията му замерва с тапи сервитьори в Брюксел

10 – Вирусът Болен е обграден от мутри, притиска за извинение когото си избере, използва думи, от които всеки друг би се срамувал

11 - Болен посяга на стюардесите на борда на самолет на "Луфтханза"

12 -Болен вдигна скандал на френски дипломат, удари в лицето полицай във Варна.Прокуратурата трябва веднага да се задейства. Формалното обяснение е, че Вирусът има имунитет. Нечути останаха обясненията на юристи, че един от текстовете в Наказателния кодекс срещу подобни зарази на Вирусът предвижда до 6 години лишаване от свобода, което формално надхвърля границите на депутатския имунитет - той е само за престъпления, които предвиждат до 5 години наказание.Със сигурност си спомняте и една друга срамна изява на Вирусът. Тя се случи през 2010-та, когато „Вирусът” на жадните за рейтинг медии успя да забърка истински международен скандал, след като обвини от екрана държавата Израел, че поддържала връзки със съмнителна фигура от българския престъпен свят. Резултатът: израелското посолство в София нарече Вирусът на „Атака”, който е доказал своите „расистки, антисемитски и антиизраелски нагласи”, и изрази съжаление, че страна като България има Вирус на партия и член на парламента фигура като Болен Сидеров.А помните ли как през същата година неуморният „Вирус” прогони от площад „Св. Александър Невски” екип на Турската обществена телевизия, която искаше да покаже в пряко предаване забележителностите на София? Само месец след тази проява, издокаран в черна тениска с надпис „Не на Турция в ЕС!”, Вирусът на „Атака” крещя от парламентарната трибуна по адрес на турците, което накара депутатите от ДПС да поискат от тогавашния премиер Борисов „да се разграничи от политическите изстъпления на Сидеров”. Вирусът което е още по-впечатляващо - призна чистосърдечно, че е мислел същото още в началото на 90-те години в качеството си на главен редактор на вестник ”Демокрация”.Болен говори срещу тези “глупости” като  Брюксел, Европейския съюз, Европейската комисия, срещу Турция, срещу циганите, срещу НАТО, срещу чуждите посолства и чуждите фактори. И срещу евреите, разбира се. (На евреите Болен посвети две книги, които се опитват да внушат, че “от две хиляди години насам светът върви към морална деградация и физическо разрушение, тласкан от сатанинските сили на юдео-масонството”.)


сайта се редактира 

Няма коментари:

Публикуване на коментар