събота, 26 април 2014 г.

Иска се не смяна на Пеевски, а смяна на на цялата система от прехода

Иска се не смяна на Пеевски, а смяна на на цялата система от прехода





Истинският въпрос в българското общество не е кой предложи Делян Пеевски, а защо продължава да има българи, гласуващи за Делян Пеевски. В парламента има не един, а цели 240 Делян Пеевски,защото всичките депутати са представители-слуги на мутроолигархията и няма абсолютно никаква разлика между тях. Каква е разликата между Делян Пеевски, Бойко Борисов и Сергей Станишев?!
Какво може да спечели българският народ когато се вдига само срещу един от тези 240 Делян Пеевски?! Нищо!!! Дори и да успее да го прогони от парламента, мафията веднага ще го подмени с някой чисто нов (политически неупотребяван) Делян Пеевски и геноцидът ще си продължи по старому.
А управляващата мафия в България е толкова нагла и уверена в непоклатимостта си, че въпреки миналогодишните масови протести срещу един Делян Пеевски, тя дори не пожела да го замени и същият ще продължава да управлява и със закони да диктува съдбата на целият български народ. Така е като се протестира на парче.
Пеевски е плод на системата от прехода и нейното политическо статуквото. В България няма леви, десни, червени, сини, розови пембени, всички са еднакви и обезцветени от един дол дренки. Борят се помежду ЗА КОКАЛА- т.е за повече политическа власт, която им дава да се доберат по плътно до държавната хазна и бъркат дълбоко в нея.
България се намира в първобитния си стадий спрямо развита и демократична Европа, няма нито политика, нито политическа система, нито партии, нито политици, на тяхно място има гнусни паразитни корпоративни бандитски образувания собственост на мутроолигарси и мултимилионери и техните политически слуги- всички подлежащи на бъдещ народен съд.
Всички те образуват ОБЩА НЕОЛИБЕРАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА МУТРО-МАФИОТСКА КЛИКА, която си разменя властта помежду с фалшификации на изборните резултати и престъпна подмяна вота на избирателите.
В Парламента на България сега има 240 Пеевски.-един да падне, друг лика прилика ще то смени и толкоз.
Иска се не смяна на Пеевски и работа на парче, а смяна на цялата система и то с РАЗ, за да може да се пролее по малко кръв на народа. Това смята да свърши ДРД „Идея за България“ с граденото от нея ДВИЖЕНИЕ 1 МИЛИОН. Станете член на ДВИЖЕНИЕ 1 МИЛИОН за да станете част от историята на нова България! Ще прочетете за Движението в сайта на ДРД“Идея за България“www.ideyazabulgaria.org
Автор Петър Киров
20 ануари 2014 г.
Карикатура на Христо Комарницки

ПРИЗИВ ЗА ПОМОЩ: Уважаеми приятели и читатели, надявам се, че статиите ми Ви харесват, тъй като са свързани със заобикалящият ни свят и показват как да се преборим срещу несправедливостите.  Блогът ми разчита на Вашата подкрепа.   Поради нефинансовото ми състояние съм възпрепятстван да продължавам да водя своите битки спрямо имотните ми измами, корупцията в съдебната система и несправедливостите в нашата държава- България!

Това е ДАРИТЕЛСКАТА  банкова сметка в „ ЦКБ”- клон Сливен

- BG88 CECB 9790 10C0 6029 00 Живко Желев Бъчваров
GSM: 0887027608

 E- Mail: jivko2811@gmail.com

Или чрез PayPal: 

Няма коментари:

Публикуване на коментар