неделя, 23 март 2014 г.

Контрол на достъпа и отчитане на работното време

     Системите за контрол на достъп има допълнителна функционалност за контрол на работно време и присъствие


Считам, че е от изключителна важност да бъдете запознати с реалните условия, при които са принудени да работят българските.
             Лошите условия на труд и неспазването на между дневните и между сменните почивки, води до прекомерна физическа и психическа натовареност на персонала, което от своя страна създава реална опасност за живота, здравето и целостта на служителите и персонала, което винаги е било основен закон  за БЕЗОПАСНОСТТА.



Работодателят отказва да отчита съгласно изискванията на Наредба № 50 и КТ положения от  работника извънреден труд, изразяващ се в Работодателят си позволява да издава заповеди пряко нарушаващи Кодекса на труда и Наредба № 50, като в същото време си позволява да оказва натиск върху служителите и персонала отстояващи правата си.  Действащият КТД се нарушава системно от страна на работодателя, като същият дори не е застраховал всички работници, а какво остава за другите договорки приети и подписани от него.
За тези нередности  да се сезира министъра на труда и социалната политика, Главна инспекция по труда . Контролните органи извършват проформа проверки и отказват  да се ангажират с решаването на проблема, защото им се плаща от работодателите!

Обръщам  се с апел към Вас, Уважаеми господа. 
Ще заработят ли най- сетне институциите в Република   България? 
Нужно ли е да се случат трагедии, за да се задействат компетентните органи?

 Ще бъдем ли най- сетне пълноправни граждани на Европейската общност с гарантирани права?Очакваме с нетърпение Вашите действия!

Моля да разясните какво точно означава сумирано изчисляване на работното време, при което се работи шест дни в седмицата. Нали работната седмица в България е петдневна???



ПРИЗИВ ЗА ПОМОЩ: Уважаеми приятели и читатели, надявам се, че статиите ми Ви харесват, тъй като са свързани със заобикалящият ни свят и показват как да се преборим срещу несправедливостите.  Блогът ми разчита на Вашата подкрепа.   Поради нефинансовото ми състояние съм възпрепятстван да продължавам да водя своите битки спрямо имотните ми измами, корупцията в съдебната система и несправедливостите в нашата държава- България!

Това е ДАРИТЕЛСКАТА  банкова сметка в „ ЦКБ”- клон Сливен

- BG88 CECB 9790 10C0 6029 00 Живко Желев Бъчваров
GSM: 0887027608

 E- Mail: jivko2811@gmail.com

Или чрез PayPal: 

Няма коментари:

Публикуване на коментар