вторник, 6 август 2013 г.

Ето така Алексей Петров докара кабинета “Орешарски” на власт!

Организацията, която сложи край на ръководството на Борисов и партията

alexey petrov image 300x168 Ето така Алексей Петров докара кабинета Орешарски на власт!
Вестник „Уикенд“ припомня историята наАлексей Петров. Името му не е Алексей, а Асан Ибримов Омеров. Той се ражда в тетевенско село Градежница, а всички знаем, че там преобладават българомохамеданите. През 1970 г. семейството му се принуждава да се прекръсти, като баща му от Ибрим се нарича Илия.
разкритие наяве излиза и друго. Най-сетне от толкова години насам се разкри заговор, който той организира за свалянето на ГЕРБ, връщайки държавата с десетилетие назад.
Питате се кои са хората организирали заговора и породили безредиците в страната? Една от тези фигури е Алексей Петров членувал в партия “Българска лява коалиция”. Той е човекът, които се бори за легализацията на дрогата в държавата ни и е съюзник на БСП.
Българският народ трябва да узнае кои са хората, посмели да свалят правителството на Бойко Борисов. Това не е лесна задача, защото предстоят избори.

Друг калпазанин е Славчев – мамино детенце на Москва.  Има информация, че именно той организира протестите за шистовия газ. Славчев е виновникът за протестите по случай свалянето на паметника на съветската армия в София. Както Алексей Петров, така и Ангел се бори за легализацията на наркотиците в България.
Друг пръкнал се на сцената на „разрушителите“ е Кристиян Колев. Той е син на Росица Иванова. За нея знаем, че е била от близкия кръг на Тодор Живков.
Росица е омъжена за  човек, който  по произход е  кубинец. Кристиянчо не бил доволен  от високите сметки на тока и затова се включил във февруарските протести.
Всички тези лица са част от многогодишен заговор, който най сетне се разкрива, но дали ще има последици от това или държавата ще продължава да е толкова зле, това само времето ще покаже.

Няма коментари:

Публикуване на коментар